KOCAELİ / BAŞİSKELE - Bahçecik Damlar İlkokulu

Bahçecik Damlar İlkokulu

Bahçecik Damlar Mah. Mahmutçavuş Cad. No 85 Başiskele/KOCAELİ
Vizyon
Milli değer ve kimliğini kaybetmeden , evrensel eğitim ve öğretim ilkeleri doğrultusunda, Ülkemizin dünya lideri olmasına en büyük katkıyı sağlayan, ülke ve dünya sorunlarına duyarlı, çağdaş, demokratik, verimli, yeteneklerine uygun mesleği seçebilen, mutlu ve sorumluluk sahibi öğrenciler yetiştiren eğitim, öğretim ortamı oluşturmaktır
Misyon
Bahçecik Damlar İlkokulu olarak, tüm öğrencilerimize eşit imkanlar sunmak, onların; demokratik, hür, sağduyulu düşünüp kara verebilen, soran ve sorgulayan, kendine güvenen, araştırmacı, başkalarının düşüncelerine saygı duyan, milli ve manevi değerlerimize saygılı, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ülkesini seven, bireysel ve toplumsal başarıyı yakalayabilmek için sürekli ve planlı çalışmanın gereğine inanmış bireyler yetiştirmek ve onları hayata hazırlayacak çalışmalar yapmak istiyoruz.
Okul önünden 15 dakikada bir otobüsler geçmektedir.
Özel Servisler
Yerleşim Yeri
Bahçecik Damlar Mahallesi Mahmut Çavuş Cad. No:85. Yakınında Damlar Cami bulunmaktadır.
İl merkezine 10 km,ilçe merkezine 2 km.
1- Beceri Kazandırma Projesi 2- Etkinlik Projesi